Arabesque SRL, Săvineşti

Arabesque SRL
Strada Gheorghe Caranfil Nr. 7
617410 Săvineşti
Neamţ
ultima actualizare a fost cu mai mult de 6 luni în urmă

Descriere

Suntem cel mai puternic furnizor de materiale de constructii din Romania, asiguram o acoperire nationala, inclusiv in zonele rurale, dar si peste hotare, in Bulgaria, Ucraina, Serbia si Republica Moldova. Suntem partener de nadejde pentru mai bine de 15, 000 clienti, asigurandu-le o gama completa de materiale de constructii si finisaje, livrate in cel mai scurt timp posibil, in orice punct geografic, insotite de consultanta tehnica de specialitate. www.arabesqueonline.ro - Din 2011, poti comanda online materiale pentru constructia ta. Trebuie doar sa adaugi in cosul tau materialele care iti sunt necesare, sa alegi modalitatea de plata cea mai la indemana pentru tine si sa lansezi comanda online. Instantaneu, logistica noastra va procesa comanda si in maximum 48 ore vei primi materialele comandate la adresa specificata de tine.


Profil lung
Colorare Vopsele- Arabesque a plasat in toate centrele sale masini de nuantat cu paletare de sute de culori, pentru vopsele de interior, de exterior sau tencuieli. Debitare si cantuire PAL- Asiguram taierea palului pe dimensiunile dorite de tine si aplicarea cantului cu ajutorul masinilor specializate. Consiliere Gratuita- Specialistii Arabesque sunt gata sa iti ofere informatii referitoare la calcularea consumurilor specifice, alegerea celor mai bune alternative constructive, cat si despre metodele de utilizare si aplicare a diverselor materiale. Fasonare si debitare Otel beton- Pe platformele Arabesque, in baza proiectului tau, se poate realiza orice comanda de otel beton, in multiple forme si dimensiuni, cuprinse intre 6 mm si 32 de mm. Transport- Transportul il asiguram noi in maxim 48 ore! Avem o logistica puternica, cu un parc impresionant cu camioane obisnuite sau specializate, dotate cu macara de descarcare, pentru produsele paletizate.
Cuvinte cheie:
Materiale de constructii, Ciment, Caramida, Cuie, Calorifere, Polistiren, Gleturi, Mortar, Termosistem, adeziv, Vata minerala, Profile laminate, Fibra sticla, Glisiere, Vata bazaltica, Instalatii electrice, Instalatii sanitare, Mobila, Construcţii, Centrale termice, Distributie, mobilier, Vopsele, Parchet, Profile, Metale, Feronerie, Tevi, Izolatii, Cabluri, Beton, Canalizare, BCA, Radiatoare, magazin online, Otel, Fitinguri, Balamale, Tencuieli, Parchet laminat, becuri, Fier, Prize, Sarma, Cabluri electrice, Intrerupatoare, Tubulatura, Zidarie, Cupru, Plase, Instalatori, Metalurgice, Vata, Manere, ABS, Tevi sudate, Sudate, Extrudat, Osb, Melaminat, Blat, Cornier, Tinci, Tavan, Triplustratificat, Canal cablu, Fiting, Cant, Plafon, Blat bucatarie, Bec economic, PP-R, Gard bordurat, Placa gips, Arabesque, Aparataj de camera, Cm9, Constructii online, Distribuitor materiale, Materiale online, Cm11, CT126, CT127, Profil LBC, Arabesque online, Tevi si fitinguri, Armături, Plăci
Localităţi servite
Suceava, Botosani, Neamt, Harghita, Vaslui
Arabesque SRL apare în următoarele categorii:
Publicaţi imagini

Păreri

Fii primul care scrie o părere despre Arabesque SRL!

Împărtășește-ți experiența!

Persoane de contact

Paula Negaciu
VÂNZĂRI

Trimitere mesaj

0755.051.920

  Firme similare în apropiere

  1. Strada Chimiei
   617410  Săvineşti
  2. Bunis Nr. 9
   617410  Săvineşti
  3. Dumbravei Nr. 23
   617185  Dumbrava Roşie
  4. Strada Dumbravei Nr. 248
   617185  Dumbrava Roşie
  5. strada Dumbravei 139A
   617185  Dumbrava Roşie
  6. Dn 15 Piatra Neamt-Bacau
   617185  Dumbrava Roşie
  7. Harta firmelor asemănătoare din apropiere